Väder Kanarieforum Hotellguiden Resor & Flyg Hyr bil Golf Webbkameror Artiklar Kontakta oss
Vädret just nu

Fritidsresor sätter in extraflyg till Kanarieöarna

För dig som planerat en semester till Egypten under början av 2011 kom de inställda resorna som en kalldusch. Flera tusen resenärer hade räknat med att tillbringa minst en vecka i den egyptiska solen. Nu arbetar charterarrangörerna dygnet runt med att hitta alternativ.

Ett tag såg det mörkt ut eftersom alla charterresor var slut.

Fritidsresor berättar nu att de lyckats ordna fram ersättnngsresor. Tack vara både extraflyg och att researrangören lyckats boka extra hotellrum erbjuds resenärerna möjlighet att istället tillbringa sin semester på Kanarieöarna.

För dig som skulle rest med Fritidsresor och fått din resa inställd har du möjlighet att istället åka till Gran Canaria, Teneriffa eller Lanzarote.

- Majoriteten Egyptenresenärer vill komma iväg på semester. Därför sätter vi nu in extraflyg och har säkrat boende meddelar Fritidsresor.

Eftersom Kanarieöarna är svenskarnas favoritresemål är det ett gissningsvis det bästa möjliga valet plåster på såret. Speciellt eftersom risken att drabbas av magsjuka på resan är sex gånger större i Egypten jämför med på någon av Kanarieöarna.

Om du tillhör dem som fått resan inställd kommer du att bli kontaktad. Om det inte sker omedelbart behöver du inte oroa dig, Fritidsresor kontaktar alla i tur och ordning utifrån avresedatum. De som skulle resa snart blir uppringda först.

Som ett extra plåster på såren får alla som bokar en ny resa 1000kr rabatt. Självklart ingår gratis avbokning och ombokning.

Extrainsatta flyg:

  • Från 7/2 Köpenhamn - Lanzarote
  • Från 8/2 Göteborg - Teneriffa
  • Från 8/2 Köpenhamn – Teneriffa
  • Från 8/2 Stockholm – Teneriffa
  • Från 9/2 Göteborg – Gran Canaria
  • Från 10/2 Malmö – Gran Canaria
  • Från 10/2 Stockholm – Gran Canaria